Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Kordonon addig minden szépen ment, amíg Farkas testvérét ki nem szabadítottam. Egy sörétes puskát is kapott, de ellenségessé vált. Többször is rám lőtt.
A Kopaszfaluba nehezen (útközben több ponton megállt, és a játékból való kilépés és újra betöltés sem segített, csak egy más helyszínre való átmenet és visszatérés, ami a közeli Sötétvölgy volt) de csak sikerült visszakísérni. Ő átszaladt a falun és a túlvégen eltűnt a tajgában.
A jutalmat megkaptam és teljesítettnek vette a küldetést a játék. Odakint egy csoportba volt tömörülve néhány sztalker, Farkas is. Vándor mellettük hevert, elaludt örökre. A hídon túl bázison szintén ez volt a helyzet, csoportos ácsorgás és egy elhunyt mellettük, valamint a kereskedő és a szerelő is hiányzott, habár a PDA jelezte a pozíciójukat. Végül csak a játékból való kilépés és a mentés betöltése állította vissza őket a helyükre.
Korábban a Mocsárban történtek furcsaságok, akkor a Loot modot okoltam, amit el is távolítottam. Talán a hálózsák mod kavarhatott be, vagy még a szinkron rárakása?

Ez a GOG-os verzió. Itt már olyan bugok jelentkeztek, amikkel eddig még nem találkoztam a régi lemezes, felpatchelt játék során. A régi lemezes játékban eltűnő rejtekhelyek előfordultak.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest