- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
De, ebben a verzióban az orosz nyelv is benne van, azt hallgatom, már a telepítés elején az orosz nyelvet választottam ki.
Lenne két kérdésem:
1. Az alábbi cuccokat meg kell tartani avagy eladhatóak?:
-Jóga HPSS-1m-je
-Jóga köpenye
-Jóga vadászpuskája
-Szviridov ezredes kevlár kabátja
-Szviridov ezredes AKM-74/2
-Báró kevlár kabátja
-Báró Martha-ja
-Szifon köpenye2.
-Sötétvölgyben egy eltünt Szabadságos holttestét kell megkeresni, a PDA nem jelzi, amitől izgalmasabb.
Nem kell elárulni, hogy pontosan hol van, csak annyit kérdeznék, hogy Sötétvölgyben található?
Bejártam, de egyenlőre semmi, csak mások holttestére bukkantam.----------------------------------------------------------------------------------
Egyébként korai volt a minapi örömöm, hogy mennyivel jobb a mod az alapjátéknál, mert bár a Szeméttelepi hangár elfoglalásakor valóban hirtelen megjelentek a stalkerek (béna megoldás), viszont amint átmentem Sötétvölgybe, a PDA szerint már ismét visszafoglalták a helyet a Fosztogatók. Ha ezt tudom, nem pazarlok rájuk egy csomó lőszert, bár volt, amikor a mutánsok is ritkították a bagázst.
Ja és üzletelni sem lehetett a banditákkal, amint közeledtem, figyelmeztettek, majd azután szétlőttek.
A CS SGM-ben sem bugmentes. Például ebben is benne van az, hogy foglaljam el a Bolhapiacot (mikor teli van stalkerekkel) és tartsam meg (ugyan kitől-mitől?). Kipróbáltam és semmi sem történt. Ezt bug-gyanúsnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Sweet.tv - internetes TV
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest