Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, van egy új fegyó, egy zöld svájci. Majdne moylan jó, mint amit használok. Ha fejlesztem akkor szerintem lesz is olyan jó. Csak mert erre azt írja hogy kimagasló megbízhatósága van, a másik német fegyverem meg rohadt gyorsan amortizálódik és állandóan besül a végén táranként már kétszer. Ez meg elvileg akkor nem fog. És lehet ráapplikálni utólag távcsövet meg hangtompítót is, de megnézem hogy cső alá szerelhető gránátvetőt tud-e, úgy hogy a pontosság is megmarad.
Viszont nem tudom, hogy az ingoványba amit kapok fegyver az mit fog tudni, mert az lehet jobb lesz. El kéne előbb mennem azért. Csak már rohadtul elegem van ebből a futkározásból, egész nap azt csináltam, úgyhogy későbbre hagyom most a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest