Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Még nagyon az elején vagyok, csak gondoltam megpróbálom kifilézni a militarit, hogy mégis mennyire nehéz lesz majd. Sikerült is nagy nehezen [link]  , el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között? , el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között?Ja és kurva jó lesz ez a game is, csak kicsit le kell ülni elé végre (időm mondjuk megint kevés lesz). Kell azért néha egy kis izgalom, mert az eleje nekem rohadt unalmas volt, ez a militaris gyilkolás hozta meg a kedvem egy kis stalkerhez.  
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között?
 , el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között?