Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

emre veterán Én úgy oldottam meg, hogy csaltam. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
 Feltettem MaxWeight500kg modot, és ha mindent kipakolok egy forduló.Lehet neked másik jön be, nem tudom. Lehet már ezt is frissítettem mikor feltettem az 1.507 patch-et. Nézz körül az oldalon. Egyébként a legrövidebb szvsz, kordonból ingoványba (stalkerbázis mögött), aztán vezetővel központba. 
- 

virkir veterán Én úgy csináltam, hogy amikor egy adagot legyaktam akkor gyorsan kihordtam mindent a kidőlt fa mellé mert ott nem vesznek észre. 
 Mire ez megvolt már szivárgott vissza az utánpótlás és lehetett menni a következő fordulóra.
 Ha volt már legalább 4 fordulónyi cucc azt először behordtam a faluba és onnan mentem a vezetővel a mocsárba eladni.
 Vissza sehogyan sem tudsz jönni csak gyalogosan az ottani vezetők csak a Cordon felé menő utat ismerik.
 Megcsináltam vagy 4x mikor elvállaltam a stalkertől az eü. csomagos küldetést, na utána már sajnos nem jön több utánpótlás.
Új hozzászólás Aktív témák

- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Béta iOS-t használók topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hobby rádiós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)