Hirdetés
- Yettel topik
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - One mobilszolgáltatások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zeoos
tag
válasz

Hun'reeth

üzenetére
						Közben rájöttem, ha a küldetés még nem mutat a következő pályára, akkor még ha át is tudsz menni és egy csomó várományos dolgot elintézni, az olyan dolgok mint például ott Jantarban, a doktóreprofesszóre ajtaja valószínüleg zárva lesz.
Viszont a teherbírásunk többszörösének egyszerre elszállítása egy másik pályára (kereskedés szempontjából) ... lenne egy ötletem:
Egy-egy jó kis "hentelős" területen rengeteg eladható fegyver gyűlik össze, szerteszét hevernek, csak össze kell gyűjteni őket. Ha van a közelben egy kisérő/vezető/átvivő ember, akkor az ő lábához hord oda apránként az összes cuccot. Amikor már minden ott van, csak úgy kell állnod, hogy a fegyvereket is összetudd mind szedni, de az emberhez odafordulva a párbeszédlehetőség is megnyíljon. Felveszel mindent (persze többszörös túlsúlyod lesz) ... és egy klikkre átviteted magad egy kereskedős helyszínre. Ott aztán mindent eldobsz és a teherbírásodnak megfelelően szép sorjában eladogatsz mindent. Az én lenagyobb ilyen tranzakcióm 600 kiló körül mocorgott és bőven százezer rubelt tudtam bekaszálni érte. Kb. így nézett ki a helyzet: kép Amint a következőekben láthatod van itt lóvé elég
 pedig még csak Agropromnál járok a főküldetésben  kép (jahh és még nekem is semleges a viszonyom mindenkivel) 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
 - Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
 - Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

pedig még csak Agropromnál járok a főküldetésben