Hirdetés
- Poco F7
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #2312 üzenetére
azok a szekrények üresek. szétvered a zárat, és kinyílnak (pl shotgunnal közelről, amíg click to open nem lesz lövöd a zárszerkezetet). legalábbis a banditák széfje üres volt.
szomorkodtam is egy sort, hogy mekkora smucig ez a Yoda, dob egy desert eaglet, azt annyi
pár bandita legyakása még belefér a dologba. én is rendszeresen agropomnál fejbelövöm a kéregetőket, de ott még nem leszel ellenséges. sőt, amikor kiszabaditottam a foglyokat még utánna sem voltam ellenséges, sőt, akár ott még csatlakozhattam is volna hozzájuk. elvileg onnantól viszont folyamatosan lőnek rád, hogy a piros rész feléig érsz.
volt már olyan, aki csatlakozott a banditákhoz? illetve valakinek már sikerlt a bárjuk elnémítani a rádiót (pedig lőttem én mindennel)... gondolkozom rajta, de mindig olyan szánalmas tűnnek, hogy a kiirtásuk mármár jótéteménynek tűnik a szememben
vagy legalább lehetne vezetni a frakciót, mert még a területük kontrollálására se képesek rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest