Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - iPhone topik
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül

Új hozzászólás Aktív témák
- 

rétisün
veterán
elkezdtem én is játszani tegnap este....első félóra egyfolytában a menj ide, védd meg, fuss oda, foglald el üzenetekkel telt, még szerencse, hogy nem igazán időre kell rohangálni. ami viszont jobban meglepett: valamelyik csata után járom körbe a hullákat, hátha találok náluk valami használhatót, egyszercsak azt veszem észre, liheg az "emberem". wtf? mire feltűnt a dolog, meg is halt.....oké, quickload, látom ám, hogy folyamatosan fogy az "életem" összes kötszert elhasználtam, mire megállt, persze nem találtam többet senkinél. ez valami új ficsőr, vagy bug, vagy csak annyira be kell kötözni magam mindig, hogy a zóna összes kötszerére/elsősegélycsmoagjára szükségem lesz úgy kb. egyfolytában?

Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
 - LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest