Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz remington2 #1852 üzenetére

SPOILER

hjam, erőltetett. dehát ha nem lövöd ki Strelokot, tényleg ez történik. apropó: van egy pillanat, amikor kimegy a psy pajzsa, de még mindig látómezőben van... volt aki ki tudta lőne ezután?

kicsit továbbgondoltam a dolgot... elvileg a teljes CS fakció berusholt CNPPbe, azért nem maradt hírmondó se. jó, ez erőltetett. bár az SoCben beszéltek valami olyasmit arról, hogy egyszer csak az egyik frakció fogta magát, és elindult CNPPbe, aztán hírmondó se maradt... nekem olyan gondolatom volt, hogy belőlük lett a monolith, a gyakorlatban végülis nem sokat tévedtem... apropó: Siro név jelent valamit oroszul? csak mert ugye van egy merc ruhás zombi egy eléggé érdekes flash driveval a freedom bázis mellett... látott valamit és azóta megőrült (get the crazy stalker's flash drive küldetés célpontja... és egy monolith vért fekszik mellette, amit valamiért nem akart felvenni... avagy a psy rá annyira nem hatott?).

Red Forestnek inkább a hangulata ütött, meg hogy tényleg életveszélyes volt az SOChoz hasonlóan. de Army Warehouse is legalább annyira ki van dolgozva, mint Swamp, ha nem jobban -bár a scriptek ott se tökéletesek-. bár a Red Forest felé menő cordonhoz/faluba nem igazán néztem be, ott már nagyon féltem, hogy megint összerosálja magát az engine.

valamint úgy volt, hogy Bar legalább egy része megmarad... nos, legalább akkor az úton mellette el lehetett volna menni, ha anomáliák zárják le a területet... vagy nemtom, a térkép miatt eléggé fura a dolog.

hospital végén meg legalább annyi esze lett volna a készítőknek, hogy valakivel kezünkbenyomják a két fegyvert, aztán egy cutsceneben beleesünk egy timebe... in medias resnek van értelme, de nem egy ilyen programnál.

a cutscene meg sejtelmes, mint 1984ben sárgára mázolt pávián (meg kb annyira is illik oda).

SPOILER OFF

ja, ígyíkámunnye:DDD eszméletlen élmény volt elsőre eljutni oda, pedig a monolithot nem is találtam meg... az a kidolgozottság, ami jellemző volt pl CNPPre -lásd a hullák és roncsok beszédes emlékművei-, a pittypittypittyzzzzzrzrzr -avagy a radioaktivitás zavara- és a komplexum tetején való mászkálás, ahová már huszonX éve nem tette ember a lábát... mondjuk SCben az utolsó részben esélyed sincs nyugodtan nézelődni.

Chrom: nálunk egyik barátommal -ő volt ott az utolsó pályákat amikor toltam- a gyíkamunnye visszatérő poén... már félperce nemmondta, valami bajvan... megszólalt a hang, mi meg fetrengtünk a nevetéstől:)

Új hozzászólás Aktív témák