- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1793 üzenetére
Gondolom ez azért van, hogy kövesse a story-t. Vagyis mivel 1 évvel járunk a SoC története előtt, ezért van kihalva Army warehoues, mert itt próbálják meghódítani az egyes frakciók.
én pl itt segítettem a freedomosoknak elfoglalni a bázist, így egyértelművé vált, hogy ők fogják majd azt uralni a későbbiekben, ahogy ez a SoC-ban látható is.
Utal is rá a szöveg, hogy ott akarják megvetni a lábukat...
Limanszk-ban van a pálya elején egy személy aki javítja a fegyókat és a felszerelést, de vásárolni nem lehet tőle... ezt tényleg hiányoltam én is.
Viszont még 1 sajnálatos dolgot vettem észre, vagyis nekem 2 végigjátszásnál sem volt elérhető, hogy Yantar-ba sehonnan se tudtam utazni. Vagyis nem tudtam odamenni csak gyalogosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest