Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Tudom, hogy shotiban is többféle lőszer van, de ettől még igaz az állításom. Nem lőszerfüggő az, nem emiatt vagy hátrányban. Más fegyvernél is ez a helyzet, nem csak ott. Vagy a karabélynál is számít, hogy AP lőszert lövök a banditákra 30 méterről "sima" 7,62-es helyett? ROFL Terminatorok mászkálnak a zónában?
Én nem írtam magamról, hogy profi játékos vagyok, én csak egyszerűen játszom, és kész. Mindez nem jelenti azt, hogy nem értek egy-két dologhoz, de profinak nem mondom magam. A gránátozáshoz nem fűzök semmit, aki látta már, hogy 3-an egyszerre (!!), tizedmásodpercre pontosan három eltérő helyről ugyanoda (a lában elé
) gránátot hajítanak a játékban, az tudja miről beszélek. Elfutni el lehet előle, ha sikerül, főleg jobb hacukákban más nem érzi meg annyira a játékos, ha a közelében (de nem alatta) robban.Fedezékeket meg szoktam használni.
Szerk: de akkor ezeket is magyarázd meg:
Nemcsak a falon, hanem a 'sötéten' is átlátnak, lopakodni nem lehet sehol, sem falon kívül, sem belül, mert "észrevesz" a bandita, és ez ellen semmit nem tehetsz. Gondolom, mindenkinél, kivétel nélkül éjjellátó van.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) gránátot hajítanak a játékban, az tudja miről beszélek. Elfutni el lehet előle, ha sikerül, főleg jobb hacukákban más nem érzi meg annyira a játékos, ha a közelében (de nem alatta) robban.