Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Brent

aktív tag

LOL előbb egy GIANT bugba futottam. Akkora bug, hogy valószínű, kezdhetem előről a gémet :DDD :(((

Nos, jól kezdődött a történet..ugyanis sikerült teljesen kiírtani a bandit base-t, mindenkit, senki nem maradt, a játék kiis írta hogy a Stalker faction megnyerte a háborút, depot elfoglalva stb ez annyira felvillanyozott, hogy neki fogtam kiítani az összes megmaradt bandita osztagot az egész Garbage pályáról.. zavarnak azok a piros pontok ottan mondom magamban. 2 bandita posztot sikerült is teljesen kiiktatni, amikor is odaértem a flea market melett táborozó csapathoz, megis öltem őket amikor bejön egy rádió üzenet: foglaljam el a Depotot ! :DDD és megjelent 20 bandita a depoton ott ahol 3 perce még 20 hulla volt...

Cseszd meg! :((( Semmi baj, szúszááá, ha egyszer sikerült sikerül másodszor is. Elkezdek sprintelni vissza, hogy megint megöljem azokat akik előbb még vérben feküdtek a földön...futok...csak nem érek oda mert kib@sz a windózba :(( és attól félek nincs korábbról mentés.

Expression : fatal error
    Function : CScriptEngine::lua_error
    File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
    Line : 180
    Description : <no expression>
    Arguments : LUA error: ...r. - clear sky\gamedata\scripts\smart_terrain.script:1003: attempt to index field '?' (a nil value)

Új hozzászólás Aktív témák