- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
katt777 #1098 üzenetére
Nem szidtam őket. Csak szkeptikus vagyok. Én máshogy oldom meg a dolgokat. 2004-ben elmentem számítógép-alkatrészeket venni egy boltba. Kiszúrták a szemem egy szaros blokkal, hogy majd azzal gariztatok. Persze 3 perccel a vásárlás után késő bánat rákérdezni, hogy ez mi a szar... 2007-ben, 3 év egyetemi faszszopás és egy autodidakta önbizalomfejlesztő tréning után máshogy "álltam bosszút". Kaptam ugyanott egy vga-t, x1650xt volt a szentem. Pont a Stalker volt az, ami nem futott vele maxon tökéletesen. Pénteken megvettem, hétfőn felhívtam a boltot, hogy nekem ennél erősebb kell, addig nem szálltam le róluk, míg azt nem mondták, na jó, adnak egy jobbat. Bementem, kifizettem a különbséget, és elvittem az 1950 pro-t, amivel tökéletesen futott végre... Nem volt fair, végtére az 1650xt hibátlan volt. De megérdemelték a korábbi faszkodásaik miatt, meg hogy 1 év gart adtak a 3 évvel hirdetett termékeikre. De kicserélték némi finnyás grimasz és anyázás kíséretében.
remington2: nem lesz kompatibilis, ha jól emlékszem, a SoC-ban is ez volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest