Hirdetés
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
A Geonezis 2-ben is benne van, de itt maskepp nez ki. Ezt Strelok rejtekhelyen talaltam.

Amugy megtalaltam egy kuldetes kapcsan a finom muszereket is Zatonban, igy Kardan mester immar mindent tud fejleszteni

Az Geo 2 moddal kapcsolatban azt szeretnem megkerdezni, hogy az informatornak ki merre talalta meg a fejleszteses dolgokat, es Szultan embere mi a tokomot kellene csinaljon, mert elmegy a csatornaba - odakisertem - de ott nezi a levegot. Gondolom emiatt nem kapok Veles detektor kuldetest, igy nincs Svarog, es az anomaliaban rekedt embereket nem latom, nem tudom kihozni oket, igy az egyik urge elmarad akkor a pripjatyi uttol...

Alienhun79 : semmi gond, orvendunk neki (legalabbis en igen), amugy ird picitt korbe, hogy hogyan is kellene vele jatszani, mi legyen az elso lepesunk, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest