Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aspicboat
csendes tag
válasz
Physicist03
üzenetére
Köszi a választ. Apró kellemetlenség, de a menüben lévő hibákat se tudom kijavítani valahogy?
Titeket nem zavart az őrnagy konstans lassúsága? Cordonban a folytonos 5-10 perces oda vissza mászkálás miatt elmegy az ember kedve az élettől is. Az energiataltól a kedves őrnagy valamiért majdnem kómába kerül, nem is értem, hogy mi a fenének kellett neki odaadni a vodka effektjeit, amikor itt szinte muszály használnod, ha el akarsz valamerre jutni. Nincs a játékos gyorsaságára egy átírható parancs? -
aspicboat
csendes tag
Üdv!
Mint totál kezdő, aki pár órát játszott az általatok linkelt patchelt, sgm 2.2 moddal kérdezlek titeket:
Miben különbözik a Sniper, az SGM és az SGM Eton?
Találtam orosz oldalt, feltételezem leírással, de sajnos az orosz nem az erősségem
Hol találok angol fordítást?
Volt említés róla, de nem találtam hozzá linket.
Hogyan tudom ezt (Egy, kettő, három) kijavítani? (a zagyva, hibásan kódolt? karakterekre gondolok persze)
Bár féltem én is a magyarítástól, de a fura párbeszédektől eltekintve jó, külön köszönet érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

shield