- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zuzu000
üzenetére
Úgynézki megoldotta az hogy kikapcsoltam a phenom2msr tweaker kézi c&q-ját. Valószínű az valamelyik órajelprofilom instabil. Az a fura hogy minden más játék teljesen stabilan és hibamentesen futott. Érdekes hogy pont egy olyan játék ami csak egy magot használ az meg instabil. Tesztelem tovább.
-
Hali mindenkinek!
Gondoltam kipróbálom ezt az SGM modot. Felraktam a legfrissebbet 2.2 illetve a fixet valamit gunz részt és annak a fixeit legvégén pedig az angolosítást és egyet a new level packból. Semmi más mod nincs fent (1.6.02-os steames eredeti a játék, tiszta telepítés, fsgame.ltx megfelelően átírva). Egyedük a max súlyt írtam át 500-ra, de teljesen kézzel nem külön moddal. A probléma az hogy a játék rengetegszer száll el hibával, volt hogy kékhalállal. Az első pár feladat még ment, leszámítva hogy a bunkerban a hulla nem jelent meg elsőre és a C4 is bugosan működött. Ennek ellenére nagyon bejön ez a mod, nehezebb mint az alapjáték de játszhatatlan lett, már pár perc játék után is kilépked folyton.
Ötlet a kilépkedés ellen?
Van-e ezzel a moddal kompatibilis grafikai mod ami még szebbé teszi a játékot?Ja és egy kis poén hogy lehet ezt még realisztikussá tenni:

(még mielőtt kérdezné valaki az egy ДБГ-0.5Б típusú sugárzásmérő, és egy gázpisztoly. Bár videón poénosabb lenne hogy megy a stalker és kattog-pittyeg a mérő) -
Dx11 módban a tesszeláció milyen dolgokra terjed ki?
Azaz neten láttam képeket hogy pl gázmaszk szűrője kerek alakú és nem szögletes, nálam hiába raktam dx11-re, konzolban is r4-en van a renderer és enable-n a tesselation.
Ez a HDAO,HBAO,SSAO -t mire érdemes rakni?A játék 1.6.02-es eredeti steam-os. (modként 0.7-es cop reloaded van fent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield