-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
HecklerHUN #7606 üzenetére
Az olyan hírek azok fake hírek általában, de nem mind. Nekem pl. sokszor írja hogy Yuri Semetsky itt meg ott meghalt, mindig máshol és más által, biztos mindig feltámad vagy nem tudom. Viszont van hogy ha megölök valakit azt is kiírja hírben, csak azt nem hogy én öltem meg
Vagy pl. a tűzharcokban néha kiírja az aktuális elhalálozót.
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
HecklerHUN #7606 üzenetére
Az alapjátékban immunisak, de nem arról volt szó, hogy az SGM-ben ezt megjavították a modderek? Vagy én tudom rosszul? Legközelebb ha ilyet mond a híradó, és a közelben van az esemény, menj el és nézd meg, hogy igaz-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest