- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
rétisün #3504 üzenetére
"a másik dolog a rejtekhelyekhez, hogy amíg egy rejtekhelyet nem "kapsz meg" addig hiába is bukkansz rá, üres lesz."
Eddig csak egyetlen ilyen rejtekhelyet találtam, de az nem volt üres. Mindjárt a játék elején, a leégett faluban, a nagy méretű ház emeletén a "Vintar sniper rifle" volt.
Azóta csak olyan rejtekhelyeken jártam, amelynek a koordinátáit megkaptam valamelyik küldetésért cserébe. (Jellemzően "Szakálltól".)
A "képes tippet" köszönöm! Az ominózus oszlopra én is gondoltam, de nem sikerült felugranom rá. Ezek szerint jó volt az elgondolásom, csak "küzdeni" kell az ugra-bugrálással.
(Egyébként találtam egy nagy kő alatti rejtekhelyet, ami "bugos"; befelé menet "lekushadva" simán be lehetett menni, kifelé viszont egész egyszerűen elakadt a karakter. Ne tudd meg hányszor töltöttem be a játékállást, s hányszor próbálkoztam míg végre kijutottam a szikla alól.)
Fentiek alapján... ha jól sejtem a "bugos" képződmények esetében is csak a játékállás visszatöltése és a próbálkozás a jó megoldás igaz?
(Hátha egyszer nem a plafonra spawn-ol az "artifact"...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Elden Ring
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D40 minden tartozékával+fotós táska
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Nintendo Switch 2 újszerű állapotban
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest