Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Balathruin #32209 üzenetére
Köszi! Ejj szép gyűjtemény! Tiéd?
Priboi sztori, omg, ez volt a legelső stalker mod amit próbáltam annó. Ehhez mintha lenne magyarítás nem?
Mi az az Eye Candy? -
Erdő
tag
válasz
Balathruin #32209 üzenetére
Másolással sem?
Amikor "link"-be tettem, azt írta ki, hogy nincs meg az oldal, de másolással, úgy láttam, odatalál. Vannak még rejtélyek a zónán kívül is...
Egyébként az előbb elfelejtettem a legjobb érvet: hogy CoP-ra raktam!... vagyis CoP mod.
Mostanában több modot is kipróbáltam: Szövetség ideje (nekem inkább CoD volt, mint CoP), Legendary, CoC, Dead City, de egyik sem ragadott meg, Talán emiatt kuszálódtam egy kicsit össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest