Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
üzenetére
Másolással sem?
Amikor "link"-be tettem, azt írta ki, hogy nincs meg az oldal, de másolással, úgy láttam, odatalál. Vannak még rejtélyek a zónán kívül is...
Egyébként az előbb elfelejtettem a legjobb érvet: hogy CoP-ra raktam!... vagyis CoP mod.
Mostanában több modot is kipróbáltam: Szövetség ideje (nekem inkább CoD volt, mint CoP), Legendary, CoC, Dead City, de egyik sem ragadott meg, Talán emiatt kuszálódtam egy kicsit össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield