- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Igen, gyakorlatilag epp azt akartam kerdezni, hogy a bevett/elismert/megszokott megnevezesekbol miket tartottal meg.
Toppanto : pedig jol eltalaltad a megnevezest, tetszik.A pszeudogigasz amolyan felig erthetetlen dolog, mi a fene a pszeudo (mondjuk pseudonim az asszem alnevet jelent, akkor al-gigasz lenne ? ez hulye szo), a gigasz ertheto, de ebbol nem vonhato le kovetkeztetes, hogy hogyan nez ki a mutans.
Az sem tetszik, hogy a burernek nincs magyar neve, eleget kinlodtam hogy osszeszedjek jopar megnevezest, de egyik sem az igazi sajnos (leginkabb a hoborgo tetszene az altalam gyujtottekbol, most bevillant meg a hadonaszo is).Kar hogy nem szerepelteted az izlom helyett a nyurgat, mert ez magyarul tokeletesen lefedi ennek a vekony, cingar, vezna, hosszu vegtagokkal rendelkezo mutansnak a leirasat (kerdes, hogy neki mit talaltak ki az irok, hogy "megtort" lett a neve, ertelmezheto, hogy olyan ember, aki valami miatt magaba roskadt, en valahogy igy ertem, de nem tudom, hogy ez a mutans milyen kepessegekkel bir a konyvekben, es meg mennyire ember egyaltalan).Az lenne a javaslatom (habar en egyetlen konyvet sem fogok tudni elolvasni, kiveve ha valaki beolvassa oket lapolvason), hogy amikor szoba kerul egy ilyen mutans, akkor majd az altalad hasznalt megnevezes mellett tegyel utalast a masik, a modokban szokasos megnevezesre is.
Tehat pl szerepelteted az "ugropatkanyt" de megjegyzed, hogy egyesek "ragcsanak" is nevezik a hihetetlenul gyors es veszedelmes fogsora harapasaert.
Vagy a pszeudogigasznal is odaszurhatod a toppanto nevet, a toppantas kepessege miatt, amitol mindenki elrepul.
A poltergeist kapcsan beugrott, hogy az valamifele szellemalakzat, bevillant egy megnevezes, hogy kopogo szellem (habar fingom nincs hogy hol hallottam), beirtam a keresobe, es erre kidobja hogy a kopogo szellem az a poltergeist
Szoval epp az eltero velemenyek miatt tegyel utalast mas megnevezessel arra is, amit mi megszoktunk, es akkor mindenki elegedett lesz, mert tudni fogja hogy az ugropatkany az a ragcsa, stb stb, mit szolsz ?
Csak elmondtam a velemenyem, mert mint mondtam, lehet hogy egy regenyt sem olvasok el, szoval nekem aztan 8
A lazitasos novelladat mikor bocsajtod a rendelkezesunkre ? vagy annyit meg nem tudtal lazitani, hogy be is fejezd ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield