- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
A listát csak a weapon mod miatt linkeltem, hátha ismeri és használta valaki.
Nyilván erősen szubjektív, hogy ki mit tart jónak.
Személy szerint én úgy szeretnék játszani a játékkal, ahogy a fejlesztők elképzelték.
De ahogy nézegettem, elég divatosak lettek a gigányi méretű modszörnyek.
Több száz kilós hátizsákkal (baromi reális), nem is tudom milyen "űrruhával", zsákszámnyi új fegyverrel, amiket valszeg idő sincs kipróbálni.
Teljesen eltorzított, giccses grafikával, ami persze az erősebb gépeket is hazavágja. Az egész játék egyensúlya felborul, stb.
A kevesebb sokszor több szerintem. Az ok, hogy lelkes rajongók a valódi bugokat, hibákat orvosolják, netán próbálják optimalizálni a játékot.
Mindegy...
A weapon mod témához akkor nem tudsz hozzászólni? A fejlövés jogos, de a harc hevében ez nem mindig kivitelezhető, és alapvetően gáz a sebzésrendszer.
Egy nyavalyás kutyára ne kelljen már egy teljes pisztolytárat kilőni, ahogy egy lövés a sörétes puskából is elég kellene hogy legyen közvetlen közelről, hogy a barna vászoninges ürge megfeküdjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest