- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
A listát csak a weapon mod miatt linkeltem, hátha ismeri és használta valaki.
Nyilván erősen szubjektív, hogy ki mit tart jónak.
Személy szerint én úgy szeretnék játszani a játékkal, ahogy a fejlesztők elképzelték.
De ahogy nézegettem, elég divatosak lettek a gigányi méretű modszörnyek.
Több száz kilós hátizsákkal (baromi reális), nem is tudom milyen "űrruhával", zsákszámnyi új fegyverrel, amiket valszeg idő sincs kipróbálni.
Teljesen eltorzított, giccses grafikával, ami persze az erősebb gépeket is hazavágja. Az egész játék egyensúlya felborul, stb.
A kevesebb sokszor több szerintem. Az ok, hogy lelkes rajongók a valódi bugokat, hibákat orvosolják, netán próbálják optimalizálni a játékot.
Mindegy...
A weapon mod témához akkor nem tudsz hozzászólni? A fejlövés jogos, de a harc hevében ez nem mindig kivitelezhető, és alapvetően gáz a sebzésrendszer.
Egy nyavalyás kutyára ne kelljen már egy teljes pisztolytárat kilőni, ahogy egy lövés a sörétes puskából is elég kellene hogy legyen közvetlen közelről, hogy a barna vászoninges ürge megfeküdjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Epic Games
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest