Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Üdv újra a fedélzeten!
Vissza-vissza töltögetem a régebben kijátszott modokat, és Braznál jártam úgy, hogy nem tudtam menteni, mert kidobott. Nekem is a valami section not available blablát írt ki. Pont akkor próbálgattam a Win7 lapozó fájl kikapcsolását és a mod betömörítést, gondoltam az kavart be, de amikor mindent visszaállítottam akkor sem tudott menteni. Akkor néhány mentéssel régebbit töltöttem vissza és működött. Próbáld meg régebbi mentéssel.Musicking a fullos ENOT-od már be van tömörítve, már nem emlékszem mit írtál róla?
Carasc0 de sajnállak, hogy csak ilyen konfigon futtatod a Stalker modokat.

-
Telda
addikt
Haverom lassan fél éve szopik ezzel a csodás szolgáltatóval 10+ voltak kint náluk. Újrakábelezték az egész házat, a karón cseréltek mindent (állítólag) és azóta sem jó. Random megszakad neki a net, van hogy zsinórban 20x is egymás után. 20MB net van előfizetve, de sokszor nem éri el a garantált 1MB sem.
Nem tud mit csinálni, nincs alternatíva. Felhívja őket, kijön a szerelő, valamit csinál majd elmegy és marad ugyan olyan sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Egér probléma
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autós kamerák
- Könyvajánló
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer gamer szék
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield