- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #25764 üzenetére
A burerek első nekifutásra, mikor csak szó volt arról, hogy visszakerülnek a játékba angolul dwarf-ként (törpe) voltak említve a fórumokon.
Sokat gondolkodtam már ezen én is és azt hiszem maradok a burernél (bár a bömbölő is tetszett egy ideig). Azért, mert a játék ukrán-orosz eredetű, gyanítom a mutánsok, a relikviák, anomáliák neveit először ezeken a nyelveken találták ki, majd fordították angolra. A burert viszont nem fordították, oroszul is bjurer, angolul is bjurer (angolul az U ejtése ju). Ha a program és a világ megalkotóinak így volt jó, nekem megfelel. A sznork esetén is azért maradok ennél a szónál, mert az eredeti angol és orosz verzióban egyaránt ezt adták meg. Megjegyzem a szónak van jelentése, horkolás, horkantás, de afrikaans (búr, azaz némileg holland) nyelven, ami még illik is hozzájuk.
A pszevdo lények (álkutya, kisóriás) szintén ilyen szavak (tulajdonképpen oroszul cirill betűkkel leírt angol szavak, bár a pszi-kutyára a pszevdo szobak-ot is olvastam már orosz modban. De már úgy mentek át a magyar köztudatba, hogy kisóriás meg álkutya, ami már a korai időkben sem jött be igazán. Nekem a pszi kutya jobban tetszik, ahogy a toppantó is, de most pont az a gondom, hogy egy könyvben a megszokottól nagyon eltérő neveket használnak, így én sem szeretnék eltérni a "kánontól"..
-
hubai1979
őstag
válasz
-
xFreex
aktív tag
válasz
Az a távcső a complete-ban szerepelt, ott láttam először. A nátó fegyverek távcsövek (susat) , zoom grafikája.
Optikának használhatjuk, de a modellt én nem tudom változtatni. (még)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest