-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #25389 üzenetére
Jó. bár játszani épp csak annyi időm volt, hogy belekukkantottam CoP-ba.
A boot és a programok indulása, gép leállítása nagyon gyors (ez alapvetően az ssd műve, de pár napig a régi alaplapban ment az ssd és azért ott ennyire nem volt látványos), a sztalker is gyorsabban töltődik, nagyon még nem tudtam elmélyedni a finomságokban.
I5-4460, 8GB RAM, Gigabyte H97 D3H, 120.-as Evo 840 SSD, 1 TB WD blue hdd. A video a régi jó HD7770-es. Ozone blade bill, Logitech G100S egér, a felbontásváltó gombra rátettem a quick bandage-t. Van kifejezetten Stalker CS profilja, megtalálta a játékot.
Az egész gép nagyon csendes, egy napot itt volt fent az asztalon és épp csak susogott. Az asztal alól semmi zaj nem jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Path of Exile 2
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- Mobil flották
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest