Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
olyan nagy távolságok a programban nagyon nincsenek
Vannak, az ellenség 3 kilométerről is eldobja a gránátot, meg stukkerral is pontosan fejbelő olyan távról hogy SVD-vel is alig látok el oda.több ellenfélnél a túl nagy zoom hátrányos lehet
Nem, ha elég messze vannak. Közelharcra meg nem sniper kell.
SVD-t csak olyan helyekre viszek mint az FCSM-es mercenaryk (drága a skuló, minden szarra nem pazarlom), Protecta + IL86 az alapfelszerelésem. Mondjuk még csak Zatonban yűjtögetek, de már az exon kívül minden fegyveremet kimaxoltam, lőszerkészlet is megvan, és még mindig maradt 250k pénzem, lassan indulok Yanovban.Obokanhoz nagyon kellenek a tech3mas upgradek, addig nem túlzottan használható
Nekem első körben az AK-k túl nagy recoilja tűnt fel, pedig 2. szintre upgradeltem. Pripjatyban meg már nem kezdőfegyverrel fogok szarakodni, sztem az AK-s projektből nem lesz semmi. CS-ben már a mocsárban feltuningoltam maxra, és végig kamatozott belőle, úgy volt értelme, így nincs.Az IL86 nekem 1 pixelnél többet még sosem ment le használatból, pedig egész Zatont körbefutom vele, minden stalkert/banditát/zombit azzal lövök le. Persze nem pazarlok, csak 1-1 golyó fejbe. A Thunder meg sebességre fejleszthető, viszont golyószórástól nagyon hamar kikészül, jobban amortizálódik mint a legendásan szar TRS301.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Most nekiugrottam megint, kivártam előtte az emissiont. Bevédem a kutató stalkert, csinálja a méréseket, aztán egyszer csak vége, és nem csinál semmit, csak járkál, ha beszélek vele, akkor meg mint közönséges stalker létezik.
Szal most a küldinek vége, se completed, se failed, és a második területre így el sem tudok menni, mert nincs senki, akit kísérni kellene.Egyébként haverságban vagyok velük, már 6 figyelő műszert is telepítettem, meg igyekszem összeszedni a nekik kellő cuccokat.
Meg azzal vagyok meglőve még, hogy nem akarja nekem hermann odaadni a speciális detektort, amivel a levegő hűtőhöz kell mennem.
Vladi: azért már játszogatok egy ideje, de még messzi a vége. Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, AC96 van az ak74 helyett, meg a sniper egy Avalanche.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- D5 next pumpa és D5 ULTITOP (POM kiadás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ChatGPT Plus, YouTube Prémium, Netflix Prémium és még sok más előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
SVD-t csak olyan helyekre viszek mint az FCSM-es mercenaryk (drága a skuló, minden szarra nem pazarlom), Protecta + IL86 az alapfelszerelésem. Mondjuk még csak Zatonban yűjtögetek, de már az exon kívül minden fegyveremet kimaxoltam, lőszerkészlet is megvan, és még mindig maradt 250k pénzem, lassan indulok Yanovban.
shield