Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Most nekiugrottam megint, kivártam előtte az emissiont. Bevédem a kutató stalkert, csinálja a méréseket, aztán egyszer csak vége, és nem csinál semmit, csak járkál, ha beszélek vele, akkor meg mint közönséges stalker létezik.
Szal most a küldinek vége, se completed, se failed, és a második területre így el sem tudok menni, mert nincs senki, akit kísérni kellene.Egyébként haverságban vagyok velük, már 6 figyelő műszert is telepítettem, meg igyekszem összeszedni a nekik kellő cuccokat.
Meg azzal vagyok meglőve még, hogy nem akarja nekem hermann odaadni a speciális detektort, amivel a levegő hűtőhöz kell mennem.
Vladi: azért már játszogatok egy ideje, de még messzi a vége. Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, AC96 van az ak74 helyett, meg a sniper egy Avalanche.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield