Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
furcsa, a végén mondani kéne, hogy kész vagyok, menjünk. mondjuk nagyon sokáig méricskél, olyan 50 mutánst biztosan ki kell lőni.
megvannak a mérések, és a forest anomáliánál ad spec eszközt.
Dr. Akula: ILt én egyes lövésben de félautomataként (gyorsklikk) használtam Jupiterben, úgy pillanatok alatt ment le. 100 méterre pontatlan volt, és kellett sokat lőni. meg mutánsokra vadásztam vele válról automata üzemmódban. de, 600 lövés az sok.
Thundert én speciális missziókra használtam, avagy városi harcra leginkább Pripatyban. 40 zombi egy irodaházban, Thunder oda a tökéletes. vagy a PKM
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
virkir: magyarításnál álmokat le kell tiltani.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Az Avalanche (eredeti nevén: AS VAL) 9x39-et használ mint a Vintar, ezt is Owl árulja Zatonban. Sztem cseréld le Lynxre (Nimbletől rendelhető a sniper fegyverek közt), az majdnem railgun. Persze fél kilométerre már annak is van ejtése, de sokkal kevésbé mint a szubszonikus (= lassú) 9x39-es lőszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
shield