- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #23771 üzenetére
Mi ez az utolsó kép? Egy satu felszerelve 'nézőkével'?
Múltkor kipróbáltad a német verziót, arról mi a véleményed?
Én is letöltöttem, a német verziót is csak fel kell pakolni őket. A Diverzáns és a Gladiátor 2 már fent vannak csak végre neki kellene állni. A Gladiátor 2 után már SaGa59 is érdeklődött, hátha neki áll lefordítani.Alienhun79 "Fú, az aréna zaja engem is nagyon bosszantott, folyamatos monoton tutulás, de hát ez van..."
Ha megtalálom az aréna hang fájlját és az ezer évvel ezelőtt használt audió programot, akkor lehalkítom. Ha esetleg sikerülne még a folyamatos zsivajt szünetekkel vagy halkabb részekkel megszakítani, az lenne a csúcs.Telda mindent felraktál a sima SGM2.2-höz? A topik elején az Összefoglaló-t érdemes átnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VGA kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Subaru topik
- OpenMediaVault
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest