Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59
üzenetére
A szerszám készletekről: előrébb kérdeztem hol találhatóak. Szeretném felhasználni Kordonon vagy vigyem tovább másik pályára? Az a helyzet, hogy a banditák kinyírták a Tiszta Égboltos-t, én elvettem a PDA-t tőle, hülyefejjel oda adtam a szerelőnek Furgonnak a Gépállomáson kikódolásra. A jóember meg is csinálta és az infót felhasználva maga szakállára akciózott és ebbe bele halt, valaki megölte. A banditák fogságba ejtettek, így buktam 23 rongyot. Legalább fegyver fejlesztésbe öltem volna bele. Korábbi mentést fogok visszatölteni, korainak találtam Furgon halálát.
Lesz még benne ilyen, hogy kirabolnak?
Eddig nagyon jónak tartom a modot, ez hozott egy kis felüdülést a megszokott pályákra.Este majd rakok fel neked képmentéseket ahol vannak elírások. Most megyek gyorsan sokat aludni, hosszú volt a 24 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield