- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #23529 üzenetére
A szerszám készletekről: előrébb kérdeztem hol találhatóak. Szeretném felhasználni Kordonon vagy vigyem tovább másik pályára? Az a helyzet, hogy a banditák kinyírták a Tiszta Égboltos-t, én elvettem a PDA-t tőle, hülyefejjel oda adtam a szerelőnek Furgonnak a Gépállomáson kikódolásra. A jóember meg is csinálta és az infót felhasználva maga szakállára akciózott és ebbe bele halt, valaki megölte. A banditák fogságba ejtettek, így buktam 23 rongyot. Legalább fegyver fejlesztésbe öltem volna bele. Korábbi mentést fogok visszatölteni, korainak találtam Furgon halálát.
Lesz még benne ilyen, hogy kirabolnak?
Eddig nagyon jónak tartom a modot, ez hozott egy kis felüdülést a megszokott pályákra.Este majd rakok fel neked képmentéseket ahol vannak elírások. Most megyek gyorsan sokat aludni, hosszú volt a 24 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 3D nyomtatás és tervezés!
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest