- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Még egy kérdés, aztán leállok, megyek fordítani: Mi a jogállása a már elkészült magyarításoknak? fel lehet őket használni, vagy kezdjem elölről? A 2.0-ás CoP magyarítást leszedtem és ami abban már kész, nem kezdeném újra előállítani, bár pár "beköszönést" javítanék az orosz eredeti alapján...
-
SaGa59
őstag
Igen, nekem az a bajom, hogy a David.M.E féle fordítások ilyenek. Angol szövegben sok orosz szó, csak angolosan átírva, így az orosz eredetit se mindig találom meg.
Nekiláttam oroszból magyarra, bár néha közbe kell iktatnom némi angolt nekem is, de az angolosítás nagyrészt félrevezet az eredetihez képest.Ha már, akkor segítsetek kicsit. A Cordonban a szabad stalkerek boltosa Patogenics: Патогеныч. Ez nagyjából kórokozót vagy inkább kórokozóst jelent. A neveket nem szeretem lefordítani, de itt ezek "ragadványnevek", amelyek mindig jelentenek valamit. Ezt kéne valami jó magyar "jassz" névvel lefedni. Pillanatnyilag még a Bacis, vagy a Fertő(ző) áll az élen... A többi, ami eszembe jut túl "hivatali" lenne, holott ezek a nevek ilyenek pont nem lehetnek.
Vélemények?
Van pár fura dolog egyébként. A Bárban van egy tag, akinek a nevét a gép Sharperre, azaz élesebbre fordítja, de ez marhaság. Igazából ő Fürge, de ez csak hosszas keresgélés után jött elő a jelentések között...
Illetve kérdés még: Mi a megszokott a Barmen-re a magyarított stalkerekben. A "Csapos" nem viszi el nagyon azokat, akik már több magyarított verzióval játszottak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest