- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
op.erik #22926 üzenetére
Kell is hozzá a fordítás, mert néztem egy másik trailert ahol el kell a szöveg értés.Az orosz srác is megakadt a bemutatóban.
INNÉT már tölthető már a RePack_by_SeregA-Lus verzió.Amúgy elég ígéretesnek néz ki ez is Frozen Zona. Ez sajnos csak 2015-ben lesz kiadva.
hubai1979 mit ír ki a log? Amúgy hol van az angolosítás.
-
hubai1979
őstag
válasz
op.erik #22926 üzenetére
Az első részt pont most kezdtem el újra,nagyon jó hangulata van, csak ugyebár hiányzik a magyarosítás hozzá.Voltaképpen nem is olyan nagy probléma a magyarosítás hiánya ,mert a pda-n mutat mindent merre ,hova kell menni.Azt nem tudom egyedül,hogy rátettem az angolosítást ,hogy az csinálhat-e olyat,hogy mentés visszatöltésénél lekapcsol a játék,nem tölt vissza.
Még az elején járok ,egy csomó vadászos küldit ad egymás után.
De elég hülyeséget írtam,mert a magyarosítás hiányzik,mert egyszerűen zavar,hogy nem értem mit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest