Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Erdekes, nekem nem igy mutatja...

dodopek annak idejen emlitettem, hogy a kuldetes leirasat meg kell valtoztatni, bele kell foglalni hogy mit hol keress.A gyarban meg kell talalj minden doksit - hogy hol kell keresni oket nem tudom, nem emlekszem, a fo csarnokban is van talan meg az osszes mellekepuletben, ahova be lehet menni.
Addig nem teljesul ez a kuldetes, ha jol emlekszem, meg kell talald az Oazis Szivet, odaadni a tudosoknak, es akkor ok adnak valami kutatasi eredmeny az az utolso papir.Azert is irtam regebb, hogy ha raertek, azonnal csinaljatok meg az Oazisos reszt, mert akkor nem kell annyit kosornyazni osszevissza, megvan a kutatasi eredmeny, es a gyarbol osszeszeded a tobbit es mehetsz is Raheedhoz, onnan meg a vadasz bazisra.
Amugy sikerult letolteni a menteseket, vagy nem foglalkoztal vele ?shield csak azert emlitettem meg, mert egyszeru, es nagyszeru az az oldal...mondjuk nem letolteskor eszerint...
op.erik azt hiszem majd en is kiprobalom amikor lesz ra idom, a Shocker fegyvermodrol lattam kis videokat, egesz popec, foleg hogy a loszer tarakban van, es kell cserelgessed oket gondolom, ha minden tarbol kifogyott a golyo, akkor be kell tarazz talan ?! mondjuk harc kozben eleg nehez lehet...
UI : latom itt is AKMS-el kezdodik a jatek, mint az Enotban, cuki
a' megse, csak egy Akm74/2U vagy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a' megse, csak egy Akm74/2U vagy mi...
shield