- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
#67026816 #18904 üzenetére
Az agropromi istalloi beszedbol ??? Agropromban van istallo ? (a stable azt jelenti, tudomasom szerint...de az is lehet hogy S Table, azaz S tipusu tablazat, fene tudja).
A tortenetrol van szo amit nem forditottal le, csak ugy heccbol nekiugrottam, hat 30 percebe tellett amig leforditottam, mert magyarul lehet helytelen sorrendben adom vissza a szoveget, meg az utolso reszeit felreertettem kisse.Na, de itt a szoveg : (a vegere en is meglepodtem)
Igen, van egy szorakoztato tortenetem. Egyszer a Sotetvolgyon setaltam keresztul, epp a taborhelyunkhoz tartottam vissza.Idokozben teljesen sotet lett, semmit sem lehetett latni.Aztan vegre feltunt elottem egy maglya.Nos igen, vegre ideje egy ehes es faradt sztalkernek hogy a tarsaival talalkozzon.Abban a pillanatban, amint az ut menti nagy bokrokon gazoltam at, hirtelen megpillantottam valamifele emberi arnyekot kisse megmozdulni.Ugy tunik, megint egy bandita kem.Kesobb jelenteni fog a fonokenek, fegyver vagy penzjutalom remenyeben, es a sztalker tabor elpusztul.Szoval, ugy dontottem, hogy halalra ijesztem.Megtanitom en a bitangot !
Szoval hatulrol a bandita fele lopakodtam nagyon halkan, majd szorosan lerohantam es azt suttogtam neki : Mi a fenet csinalsz itt, apafej ?'
Grrrahhhh...'volt a valasz.Hat, jellemzo... Ugy megmarkoltam, hogy meg egy szot sem tud kinyogni ! Kulonben a ficko ugy buzlott, mint egy otveneves zombi.Szornyu, valoszinuleg a dolgat vegezte.Kisse enyhitettem a szoritason es igy szoltam : Ha meg egyszer meglatlak itt te pocs, azt a maradek agyadat is kiutom, megertetted ?! Aztan hirtelen a budos teremtmeny rekedten megszolalt : Mi van ember ? Egy artatlan verszivo nyugodtan mar nem is brunyalhat ???UI :Amugy ugy tunik - par allomanyt elolvastam - persze magyarul, hogy ertelmes a szoveg, szoval minden klappol.
-
Balathruin
veterán
válasz
#67026816 #18904 üzenetére
Én úgy írom át a szövegeket, hogy lementem xms-be, majd ha kész, vissza. Nem nagy dolog, még Dez0 is írta a LA topikban, hogy így csinálják.
Baltoafarkas Nem tudom mi lehet a gond. Próbálj friss drivereket, friss Dx-et, GTA-hoz (gondolom IV) meg próbálj shadermodel átalakítót. Esetleg még azt lehetne, hogy kiszedem az én beállításaimat és átadom, hogy át tudd állítani. Próba szerencse.
Aarpok A tesztelés is nagy segítség lehet. Brazban is volt hogy találtam néhány elírást, jeleztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest