Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
üzenetére
Múltkor én is néztem amikor Kardan szinte ingyen javított, ha jól emlékszem 91 volt nekem. El kell találni azt is mikor adunk inni neki. Adtam neki egy vodkát még elég drágán dolgozott, elmentem kicsit pakoltam a ládámban, vissza megyek már egy-két dolgot olcsóbban csinálta és ezután 10-20 rubelekért.
Amit csak tudtam vittem hozzá javítani. 
rétisün pont így volt nálam is, bal oldalon oda simultam a lánctalphoz onnét adtam nekik. Azután elhúztam a csíkot a tó másik felére, mert szerencsére az utolsó bandita a Keleti alagúthoz tartott. Ha nálad is ide menekül akkor vigyázz mert a hátsó nagy helyiségben két törpe vár tárt karokkal.

Dhampir előrébb van Link, a torrentet kell leszedni a sima mod játszhatatlan.
-
rétisün
veterán
válasz
üzenetére
nitronál 81-nél tartok, de most elegem lett.
a 'szökevény bandita' küldit csináltam, a kőfejtőben, ugye éjszaka van, ráadásul esett az eső, éjjellátóval is alig láttam valamit. erre persze megjelentek az alfások is (ott az egyik spawn-pontjuk nem messze) na az már sok nekem ilyen cuccokkal, amim most van.
a játék még okoskodott is, hogy a 'banditáknak erős védelmük van, menj közelebb'

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1 humoros
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amit csak tudtam vittem hozzá javítani. 

shield