Hirdetés
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
A fenebe, hogy ez nekem hamarabb nem jutott eszembe - amig meg a WIP volt felteve : elkuldod a mentest valakinek - akinel nem fagy ki -, megcsinalja a kuldit es a mentest visszakuldi.
Pel mesterrel mi is csinaltunk ilyent az ENOT kapcsan. Igaz hogy nem tudtam betolteni az o menteset.
Esetleg csinalhatunk olyat, hogy elkuldom az en menteseimet, es azzal jatszol...VIZION : sajna Shieldnek sehogy sem mukodott...erdekes, mert nalam nem volt semmi gond, a legstabilabb mod volt amivel valaha jatszodtam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi