Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
d3lete
üzenetére
Az SMG 2.2 vagy ENOT nevut ( a ketto gyakorlatilag asszem ugyanaz), vagy a Youtube-on most neztem valami Misery nevut (faszanak tunik, csak asszem ahhoz nincs magyaritas).
De keszulj fel, hogy sokat fog vacakolni, marmint nekem az Enot eleg sokat. Sokszor nem fagyott ki az teny, de amikor a palyak kozott mozogtam, akkor mindig.Mondjuk az automata mentest vissza lehetett tolteni, es akkor mar a masik palyara dobott be, ahova menni akartal.
En Dx9-el jatszodtam vegig, lehet hogyha most betennem a DirectX-10et akkor nem szarakodna annyit.
A Way to Pripjatyban soha nem szaggat Dx10el, - mondjuk esetleg akkor amikor sokat tolt a vinyo egyet-egyet rant a kepen -, ha felrakod az Enot-ot, te is allitsd Dx10-re ha birja a geped.Kivancsi leszek nalad majd szaggat-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Jackson elektromos gitár
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield