Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Erdekes, hogy en azt adtam oda a kereskedonek, amit a tarsaimtol kaptam, ugyanis a retyos valtozatot nem ismeretem, most ertesultem rola

Granat : hat en epp a granatvetobol kilott granatot erzem roppant gyengenek. Az alapjatekban es az Enotban egy egesz szakasznyi katona is megfekudt, ha jo helyre lottel vele...
(azert szerintem egy granat egy medvet is szejjelszed, es a kimera sem nagyobb nala...) -
Dhampir
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
Okés, köszönöm, felsötétedtem.

(#16385) ViZion
SPOILER!
Óvodánál 3 Kim., a Jubileumiban szintén, fel is jöttek a lépcsőkön az emeletekre utánam és 2 brutális Könyvtáros.Svaroggal ki tudod kerülni az Inda tövénél lévő anomáliákat. Sevában viszont nem lehet nagy gond, csak a pittyegésre figyelj.
A tarsolyomban 3 Buborék, 1 Medúza és egy Iránytű hever.
Aad egy tűzanomália, amiben hasznos képződményt találsz.
Pripjaty remek hely, Szellemék búvóhelyén tehetős ügyfél lettem, akár exot is vehetnék, de szerintem maradok a fejlesztett Sevánál. Sok pénz inkább a lőszerekre megy el. A mesterlövész fegyveremre különös figyelmet fordítok. A típusát nem tudom fejből, valahonnét zsákmányoltam. Elég speckó lőszer való bele, de akit eltalál, az egy boldogabb világban ébred fel. Mellette egy Vintorezt is fejlesztettem. Kaptam egy .45 ACP-s töltényt befogadó kézifegyvert, most stukker helyett azt használom. Hangtompítót és távcsővet is tettem rá, a tárat nagyobbra fejleszttettem.
A Könyvtáros miről kapta a nevét? Miért jár a megjelenésük fura zajokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- Dolce Gusto
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield