- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #14342 üzenetére
Meg van az egyszerű és a kalibráló szerszám. A finom szerszámért át kell mennem Jupiterbe. A két szerszámot oda adtam Kardánnak, semmivel sem tud több fejlesztést csinálni, mert kell a finom is,de jó.
Az javítási árból enged kb 100-at, nagy kedvezmény. Jól meg is fizetett, egyikért adott egy ezrest a másikért ezerötöt.Nekem eddig 30E ha Bagoly nem árulja el ingyen a második készlet helyét ingyen.
A harmadig készlet helye megint 30E, Kardán ezt meg is hálája?
Az alkatrész ládába mennyi cuccost kell bele pakolni, hogy legyen is értelme? Lehet hogy többe kerül a leves mint a hús? Egy teljesen leharcolt fegyverből nem lesz egy darab alkatrész sem, ellenben Bagolynak eladtam ezerhatért. Akkor érdemes pakolni bele,
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest