- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dodopek #13357 üzenetére
Na igen én is így gondolkodtam, hogy az X6 csak pár ezressel drágább, a 7870 csak kicsivel drágább, eladom a mostani gépem blablabla. Csak hogy az a pár ezres sincs, meg a gépemet se tudtam eladni. Letettem róla, nem volt szar döntés. A 7750 is már drágább, mint amit kiadnék érte (pár ezresért ott a 6870), de ez meg alig zabál, elmegy passzívan is. Mivel VGA limitem lesz úgy is a procit se kell húzni, az is elmegy passzívan, egy full passzív gépet összetudok rakni. Mindig is ezt akartam csak ép nagy teljesítmény mellett amit lehetetlen, most végre sikerül, nem olyan bazi nagy a kapacitás, de menni megy rajta a gém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Foxpost
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- SONY NEX-5N (SONY E bajonett)
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest