- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #10669 üzenetére
ment frankón, egészen az utolsó renegátos automentés-fagyásig az asztali gépen, onnantól kezdve már egy mentést sem bírtam betölteni
laptopon még tudtam folytatni, de aztán másik oprendszer került rá, onnantól ott is vége. ezt mondjuk alighanem én csesztem el, viszont a latopon folytatott játék mentése megint csak nem indult el az asztali gépen.amúgy enot, fixek, absolut nature mod, alpha 2.2, meg voron mod volt fenn. az is lehet, hogy azért nem jó, mert az újratelepítés után még nincs fenn ezek közül mind, még azt majd megpróbálom. most inkább elmegyek bicajozni.
mod: az mondjuk bekavarhatott, hogy feltettem a misery-t, mert hiába volt egy komplett játékkal másik partíción, a mentést ugyanoda tette, mint az enotos játék, illetve az fsgame.ltx-be is belepiszkált. mindegy, ezt már sose tudjuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KERESEK Xbox 360 Hibás Játék Lemezeket
- Eladó Bowers & Wilkins PX8 Tan fejhallgató.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest