- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9922 üzenetére
Termeszetesen ezt alkalmazom, marmint a fejleszteseket es a javittatast Kardannal vegeztetem.Foleg ha megtalalom az elveszett haverjat - amelyik e'l - akkor meg egy kis aproval kevesebbert fog javitani
Alfa csapat : nos, van nekem mar 6 taras granatvetom mindket granattipushoz, ugyhogy azzal barkit el lehet intezni egy tarral
Persze ha az Alfasok exo cuccba futkosnak, akkor lehet hogy nem halnak olyan hamar.
Nos, amint en is 200 kilot tudok cipelni, akkor magamhoz veszem a Barettet, de az egyik kuldi kapcsan kaptam meg 1 jo mesterlovesz puskat, a nevere nem emlekszem, csak arra, hogy 9,3 mm-es piros szinu panceltoro loszert lehet bele venni.Most egyelore az SVM vagy SMV,SVU, fene tudja mesterloveszt hasznalom.Az egyezkedes sajnos nem sikerult az Alfa csapat elhalalozasa miatt
Oke, akkor azt hiszem kenytelen leszek beallni Hajnalekhoz
Seva : nos, a pancelzatot mar felfejlesztettem, es van 3 kevlar lemezem is, 1x5%, 1x9%, 1x13%-os.Ezeket a kevlar lemezeket ugy velem fejlesztetni lehet, ugy mint a kepzodmenyeket, kerdes, hogy kivel es hol.
Amugy a Furge fele exo sz@rt nem ert, par geppuskasorozattol teljesen sz@rrament
Es potyara kidobtam 110 ezret erte
Remelem a Hajnal pancel jo lesz, persze fejlesztve...Monolit exo nekem nincs, mar kerestem de nalam nem teszi be....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Fujifilm X
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest