Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• emre

veterán

válasz Telda #7796 üzenetére

Az előtt a vagon előtt hever a földön ahol a katonai szállítmányt lehet megtalálni.
    Mocsár, északi kijárat, középen fenn. Óvatosan, mert van a környéken 1-2 anomália.
    Egyébként a stukker teljesen le van amortizálva, javítás nélkül csak 1-2 lövést tud leadni újratöltés nélkül. A javítása 19800 pénz, szóval a prológban nem biztos hogy ki tudja az ember használni, mert alapon elég pontatlan és talán 60-70 lőszert találtam hozzá a dum-dum golyókkal együtt, de ha átmész Zatonba, ott már lehet fejleszteni és lesz egy fasza kis csúzli az ember kezében.

Ugyanis a fűrésztelepen, ahol az a sok zombi kószál, az ismert épület padlásán is lesz hozzá vagy 100db lőszer, ami csak egy köpésre van a spawn ponttól.

rétisün

Köszi! :R
    Én nem adtam el egyet sem, pedig asszem 7db -ot találtam. Inkább a a fent említett fegyvereket gyűjtöttem erre a célra. Ráadásul ha lelövöm a tyúkot elképesztő mekkorát robban, ne legyetek a közelében.

MÁS
    Ja, a géptelepen két polc között egy ládán találtam egy robbanószerkezetet is, amit csak időzíteni kell. Ha valakinek gondjai adódnak a banditákkal mert nem tudja távolról leszedni őket akkor ez még jól jöhet.

Új hozzászólás Aktív témák