- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Olvasom a hsz-eket és elkezdtem én is gondolkodni azon hogy végül is mennyire lett rövid.
Az előző két rész baromi hosszúnak tűnt a sok szenvedés mellett, kellett fél év mire igazából játtszható lett a game, a CS-nél meg kifejezetten ez volt az első küldetés.
Szerintem ez is olyan mint a házasság. Állítólag a házas pasik tovább élnek, szerintem csak többnek tűnik.Viszont nem lennék meglepve ha elöbb-utóbb lennének hozzá letölthető pályarészek.
mod:
Ez a game 'rövidsége' ellenére egészen játszható lett, minimális buggal, mi több a CS sületlenségeivel szemben kerek a sztori (már amennyire értettem) Szerintem ez az ára a dolognak. Egy 4-5 éves fejlesztést a kiadó már nem tudott volna finanszírozni. De ehhez igazából nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest