- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Végül felszálltam a helikopterekkel.
Sajnos a nyakamon maradt a két szerszámkészlet, mert már Strelok megérkezése előtt nem volt ott a kísérő, akivel visszamehettem volna a két technikushoz.
Strelok 3 levelén kívül nálam 7 irat volt, az egyik egy kék színű füzet, ami az X8 labor szellem járta folyosóról nyíló helyiségében leledzett.
A nyakamon maradt egy rakat Gauss-lőszer is, meg rengeteg cucc a privát ládákban.
Mindegy, szép volt, jó volt, azonban a végén az eszement lövöldözés nekem nem tetszett. Annál jobb volt az alagutas átkeléssel járó csatározás, vagy az X8 laboratórium épületében való lövöldözős mászkálás.
Még azt sajnálom, hogy nem jártam be az összes házat, nem jutottam el a kikötőhöz sem.
Kíváncsi vagyok, hogy az első Stalker, a SOC ezután tetszeni fog-e, mert több évvel ezelőtt futtattam, és kíváncsiságból kicsit bele fogok lesni. A COP volt eddig a leggördülékenyebben játszható epizód, de nem volt mentes különféle bugoktól, például Pripjatyban voltak olyan kutyák is, amelyek egy helyben futottak, így ezeket könnyű volt kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PS Plus előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest