Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Végül felszálltam a helikopterekkel.
Sajnos a nyakamon maradt a két szerszámkészlet, mert már Strelok megérkezése előtt nem volt ott a kísérő, akivel visszamehettem volna a két technikushoz.

Strelok 3 levelén kívül nálam 7 irat volt, az egyik egy kék színű füzet, ami az X8 labor szellem járta folyosóról nyíló helyiségében leledzett.
A nyakamon maradt egy rakat Gauss-lőszer is, meg rengeteg cucc a privát ládákban.
Mindegy, szép volt, jó volt, azonban a végén az eszement lövöldözés nekem nem tetszett. Annál jobb volt az alagutas átkeléssel járó csatározás, vagy az X8 laboratórium épületében való lövöldözős mászkálás.
Még azt sajnálom, hogy nem jártam be az összes házat, nem jutottam el a kikötőhöz sem.
Kíváncsi vagyok, hogy az első Stalker, a SOC ezután tetszeni fog-e, mert több évvel ezelőtt futtattam, és kíváncsiságból kicsit bele fogok lesni. A COP volt eddig a leggördülékenyebben játszható epizód, de nem volt mentes különféle bugoktól, például Pripjatyban voltak olyan kutyák is, amelyek egy helyben futottak, így ezeket könnyű volt kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield