- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Nem értek egyet veled.Szerintem épp ellenkezőleg.Ez legalább egy olyan változás, ami nehezebbé teszi a játékot.Szerintem direkt jó, hogy hiába tudod hol van az alapjátékban, semmit nem érsz el vele. Én úgy szoktam, hogy egy szerelőnek adok oda mindent,amíg meg nincs a többi...
Én is a Noé küldetést csinálom épp...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest