- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Piftuka #3775 üzenetére
Üdv!
Térképem van mindenhez, találtam egy jó végigjátszást, abból megyek végig az összes küldin (fő és minden mellék), Zatonban már nincs több ezért mentem Jupiterbe, de messze nem kerestem meg még az összes rejtekhelyet és artifactot, úgyhogy megyek is vissza vadászni.
Veles detektort kaptam küldiből plusz találtam egyet egy hullánál, úgyhogy egész könnyen találok artifactot de az eladási ára ezeknek cca 6,000 kreditért adom el darabonként, lehet eddig csak bóvlikat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- BestBuy topik
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest