Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Piftuka
üzenetére
Üdv!
Térképem van mindenhez, találtam egy jó végigjátszást, abból megyek végig az összes küldin (fő és minden mellék), Zatonban már nincs több ezért mentem Jupiterbe, de messze nem kerestem meg még az összes rejtekhelyet és artifactot, úgyhogy megyek is vissza vadászni.

Veles detektort kaptam küldiből plusz találtam egyet egy hullánál, úgyhogy egész könnyen találok artifactot de az eladási ára ezeknek cca 6,000 kreditért adom el darabonként, lehet eddig csak bóvlikat találtam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield