- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #35496 üzenetére
Egyébként elég fura, hogy most nem tetszett annyira a Way in Pripyat.
Mindenki ugyanazon a hangon köszön, legalábbis a játék elején (ha jól hallottam).
Az SGM az elején fordulatosabbnak, profibbnak tűnik így hirtelenjében megállapítva.
Persze ezek csak futó benyomások, jelenleg most másként látom.
Grafikailag lebutítva futtattam, talán ezért tűnik furcsának.
Zavaró, hogy a nagy zöld ládákat nem lehet felnyitni, ez "amatőr" hatást kelt az emberben. Jó lett volna a megszokott rejtekhelyeken ezt-azt találni, még ha apróságokat is.
Ja, és itt is az átkos sugárzás, például az ATP-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest