Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Koszi, utmutatasod alapjan megertettem hogy hogyan mukodik a NP++, nagyon hasznos cucc, belatom.

Rendben, akkor majd mikor lesz idom, atjavitom a helyesirasi hibakat, ezen kivul meg lattam vagy 3 aprosagot, ami nem helyes.shield az uzenetedre valaszolva - el voltam foglalva a tesztelessel, de te egy szempillantas alatt megoldottad azt, amit en is megjegyeztem magamnak, azaz azt, hogy van meg vagy 15 allomany, ami nincs magyarra alakitva, el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtad te azokat 2 uzenet kozott lerendezni

Amugy mostmar minden klappol tokeletesen, meg par + dolgot kell osszeirjak, aminek meg be kell kerulnie a szovegekbe, gondolok itt olyasmire, hogy a tortenet folyaman otleteket kapjunk a jatekosoktol a felszerelesunkre, fegyvereinkre, kepzodmenyekrol, rejtekhelyekrol (talaltam 3 db-ot) stb, azert, hogy aki most jatszik vele eloszor, az ne kelljen a probalgatasokkal vacakoljon, hogy mi lenne jo, vagy mi nem lenne jo.Nem tudom, emlekszel-e meg, hogy milyen neveket adtam a szereploknek, a tegnap esett le, hogy - egy orosz szo alapjan Barlonda=Brodyaga=Csavargo, de amikor meglattam Pripjatyban a szereplot, akkor esett le, hogy Csavargo egy olyan alak, akit mi mas, hasonlo neven mar ismerunk

Dhampir mar be is szereztem a 2015-ost, majd vasarnap ha nem dolgozom, megnezem, kosz az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield