-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #34321 üzenetére
Koszi, utmutatasod alapjan megertettem hogy hogyan mukodik a NP++, nagyon hasznos cucc, belatom.
Rendben, akkor majd mikor lesz idom, atjavitom a helyesirasi hibakat, ezen kivul meg lattam vagy 3 aprosagot, ami nem helyes.shield az uzenetedre valaszolva - el voltam foglalva a tesztelessel, de te egy szempillantas alatt megoldottad azt, amit en is megjegyeztem magamnak, azaz azt, hogy van meg vagy 15 allomany, ami nincs magyarra alakitva, el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtad te azokat 2 uzenet kozott lerendezni
Amugy mostmar minden klappol tokeletesen, meg par + dolgot kell osszeirjak, aminek meg be kell kerulnie a szovegekbe, gondolok itt olyasmire, hogy a tortenet folyaman otleteket kapjunk a jatekosoktol a felszerelesunkre, fegyvereinkre, kepzodmenyekrol, rejtekhelyekrol (talaltam 3 db-ot) stb, azert, hogy aki most jatszik vele eloszor, az ne kelljen a probalgatasokkal vacakoljon, hogy mi lenne jo, vagy mi nem lenne jo.Nem tudom, emlekszel-e meg, hogy milyen neveket adtam a szereploknek, a tegnap esett le, hogy - egy orosz szo alapjan Barlonda=Brodyaga=Csavargo, de amikor meglattam Pripjatyban a szereplot, akkor esett le, hogy Csavargo egy olyan alak, akit mi mas, hasonlo neven mar ismerunk
Dhampir mar be is szereztem a 2015-ost, majd vasarnap ha nem dolgozom, megnezem, kosz az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest