Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz SaGa59 #34321 üzenetére

Koszi, utmutatasod alapjan megertettem hogy hogyan mukodik a NP++, nagyon hasznos cucc, belatom. :C
    Rendben, akkor majd mikor lesz idom, atjavitom a helyesirasi hibakat, ezen kivul meg lattam vagy 3 aprosagot, ami nem helyes.

shield az uzenetedre valaszolva - el voltam foglalva a tesztelessel, de te egy szempillantas alatt megoldottad azt, amit en is megjegyeztem magamnak, azaz azt, hogy van meg vagy 15 allomany, ami nincs magyarra alakitva, el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtad te azokat 2 uzenet kozott lerendezni :Y :C
    Amugy mostmar minden klappol tokeletesen, meg par + dolgot kell osszeirjak, aminek meg be kell kerulnie a szovegekbe, gondolok itt olyasmire, hogy a tortenet folyaman otleteket kapjunk a jatekosoktol a felszerelesunkre, fegyvereinkre, kepzodmenyekrol, rejtekhelyekrol (talaltam 3 db-ot) stb, azert, hogy aki most jatszik vele eloszor, az ne kelljen a probalgatasokkal vacakoljon, hogy mi lenne jo, vagy mi nem lenne jo.

Nem tudom, emlekszel-e meg, hogy milyen neveket adtam a szereploknek, a tegnap esett le, hogy - egy orosz szo alapjan Barlonda=Brodyaga=Csavargo, de amikor meglattam Pripjatyban a szereplot, akkor esett le, hogy Csavargo egy olyan alak, akit mi mas, hasonlo neven mar ismerunk :Y

Dhampir mar be is szereztem a 2015-ost, majd vasarnap ha nem dolgozom, megnezem, kosz az infot.

Új hozzászólás Aktív témák