- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #34321 üzenetére
Koszi, utmutatasod alapjan megertettem hogy hogyan mukodik a NP++, nagyon hasznos cucc, belatom.
Rendben, akkor majd mikor lesz idom, atjavitom a helyesirasi hibakat, ezen kivul meg lattam vagy 3 aprosagot, ami nem helyes.shield az uzenetedre valaszolva - el voltam foglalva a tesztelessel, de te egy szempillantas alatt megoldottad azt, amit en is megjegyeztem magamnak, azaz azt, hogy van meg vagy 15 allomany, ami nincs magyarra alakitva, el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtad te azokat 2 uzenet kozott lerendezni
Amugy mostmar minden klappol tokeletesen, meg par + dolgot kell osszeirjak, aminek meg be kell kerulnie a szovegekbe, gondolok itt olyasmire, hogy a tortenet folyaman otleteket kapjunk a jatekosoktol a felszerelesunkre, fegyvereinkre, kepzodmenyekrol, rejtekhelyekrol (talaltam 3 db-ot) stb, azert, hogy aki most jatszik vele eloszor, az ne kelljen a probalgatasokkal vacakoljon, hogy mi lenne jo, vagy mi nem lenne jo.Nem tudom, emlekszel-e meg, hogy milyen neveket adtam a szereploknek, a tegnap esett le, hogy - egy orosz szo alapjan Barlonda=Brodyaga=Csavargo, de amikor meglattam Pripjatyban a szereplot, akkor esett le, hogy Csavargo egy olyan alak, akit mi mas, hasonlo neven mar ismerunk
Dhampir mar be is szereztem a 2015-ost, majd vasarnap ha nem dolgozom, megnezem, kosz az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ubuntu Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Update 09.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest