- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nálam előfordul egy gyakori hiba, melyre találtam is megoldást, de nem teljes, csodálkozom is, hogy nem kérdezte meg eddig senki, vagy csak énnem találtam, pedig rengeteg hozzászólást olvastam. X-ray hibával leáll a játék, de csak akkor, ha beállítom a grafikát. Erre ugye a megoldás az lenne, hogy törlöm a user.ltx fájlt,de ezzel csak az a baj, hogy így nem mentődnek a beállítások. Próbáltam több módon:
1: játék + patch telepítése -> graf beállítás -> game újraindít (mert kéri) hiba
2: játék telepít -> graf beállítás -> újraindítás és hiba -> patch telepít -> hiba
3: játék + patch -> graf beállítás újraindítás nélkül -> játék kezdés, mentés, majd újraindítás -> hibaValami megoldás létezik erre? Amikor megjelent megvettem és vistával hibátlanul ment. Most új gép + win 7 és nemmegy még kompatibilitásban sem, de elvileg a játéknak támogatnia kéne. Az ajánlott gépigényt bőven szárnyalja a gép, szóval nem értem. Nincs valami konfig fájl, ahol be tudom állítgatni kézzel esetleg, hogy ne álljon le hibával?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest