- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nálam előfordul egy gyakori hiba, melyre találtam is megoldást, de nem teljes, csodálkozom is, hogy nem kérdezte meg eddig senki, vagy csak énnem találtam, pedig rengeteg hozzászólást olvastam. X-ray hibával leáll a játék, de csak akkor, ha beállítom a grafikát. Erre ugye a megoldás az lenne, hogy törlöm a user.ltx fájlt,de ezzel csak az a baj, hogy így nem mentődnek a beállítások. Próbáltam több módon:
1: játék + patch telepítése -> graf beállítás -> game újraindít (mert kéri) hiba
2: játék telepít -> graf beállítás -> újraindítás és hiba -> patch telepít -> hiba
3: játék + patch -> graf beállítás újraindítás nélkül -> játék kezdés, mentés, majd újraindítás -> hibaValami megoldás létezik erre? Amikor megjelent megvettem és vistával hibátlanul ment. Most új gép + win 7 és nemmegy még kompatibilitásban sem, de elvileg a játéknak támogatnia kéne. Az ajánlott gépigényt bőven szárnyalja a gép, szóval nem értem. Nincs valami konfig fájl, ahol be tudom állítgatni kézzel esetleg, hogy ne álljon le hibával?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows Insider Program
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest